Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρήσεων / Προδημοσίευση Προγραμμάτων Πράσινης Ανάπτυξης


Ξεκινούν στο τέλος Ιανουαρίου 2023 οι δράσεις “Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ” που αφορούν τρία προγράμματα που απευθύνεται σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να εντάξουν Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Τα προγράμματα θα ξεκινήσουν από 1/2/2023 και έως εξαντλήσεως των κονδυλίων. Τα σχέδια θα ξεκινούν από 18.000 ευρώ έως και 1.200.000 ευρώ. Οι προτάσεις που θα υποβάλλονται θα αξιολογηθούν με σειρά προτεραιότητας (First Come First Serve) και μέχρι εξαντλήσεως των κονδυλίων της προκήρυξης. Ως εκ τούτου είναι κρίσιμη η ορθή και έγκαιρη προετοιμασία της αίτησης μίας επιχείρησης για την άμεση κατάθεση του επενδυτικού σχεδίου με σκοπό την ένταξή του για ενίσχυση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο skassios@gmail.com

***
ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΜΕ
Η Δράση ενθαρρύνει μικρά επενδυτικά σχέδια που στοχεύουν στην αξιοποίηση και ανάπτυξη συγχρόνων τεχνολογιών, στην αναβάθμιση των παραγόμενων προϊόντων ή/ και παρεχόμενων υπηρεσιών και εν γένει δραστηριοτήτων τους, πριμοδοτώντας ενέργειες οι οποίες αξιοποιούν σύγχρονες τεχνολογίες, υποδομές και βέλτιστες πρακτικές σε θέματα ενεργειακής αναβάθμισης, κυκλικής οικονομίας και υιοθέτησης καθαρών πηγών. Αφορά επιχειρήσεις με επιχορηγούμενο προϋπολογισμό επενδυτικού σχεδίου από 30.000€ έως και 200.000€ (ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Ε.Ε. 1407/2013 (De minimis).

***
ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΜΕ
Η Δράση ενθαρρύνει επενδυτικά σχέδια που στοχεύουν στην αξιοποίηση και ανάπτυξη συγχρόνων τεχνολογιών, στην αναβάθμιση των παραγόμενων προϊόντων ή/ και παρεχόμενων υπηρεσιών και εν γένει δραστηριοτήτων τους, πριμοδοτώντας ενέργειες οι οποίες αξιοποιούν σύγχρονες τεχνολογίες, υποδομές και βέλτιστες πρακτικές σε θέματα ενεργειακής αναβάθμισης, κυκλικής οικονομίας και υιοθέτησης καθαρών πηγών ενέργειας. Αφορά επιχειρήσεις με επιχορηγούμενο προϋπολογισμό επενδυτικού σχεδίου από 200.001€ έως και 1.000.000€ (επιλογή είτε ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ Ε.Ε. 1407/2013/De minimis είτε ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ Ε.Ε. 651/2014 /ΓΚΑΚ)

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο skassios@gmail.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Interview with Sergali Adilbekov, founder of Swiss Social

My new article published in Naftemporiki newspaper

My conversation with an AI Chatbot